پوره سیب زمینی خامه ای

به نقل از AllRecipes ؛ خانواده من التماس می کنند که برایشان این بشقاب خامه‌ای سیب‌زمینی را در هر مناسبتی درست کنم. چیزی که این غذا را خیلی خوشمزه می‌کند، گردوی بهره بری و استفاده شده بر روی آن هم است.

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری برای ۶ فرد یا شخص

  • ۴ عدد سیب زمینی شیرین، مکعبی خرد شده
  • ½ لیوان شکر سفید
  • ۲ تخم‌مرغ، هم‌زده
  • ½ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۴ قاشق سوپ‌خوری کره، نرم شده
  • ۳ قاشق سوپ‌خوری کره، آب شده
  • ½ لیوان شیر
  • ½ قاشق چای‌خوری عصارۀ وانیل
  • ½ لیوان شکر قهوه‌ای
  • ۱/۳ لیوان آرد همه‌کاره
  • ½ لیوان گردوی خرد شده

دستورالعمل

  1.     فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید (۱۶۵ درجه سانتیگراد). سیب‌زمینی‌ها را همراه با آب درون یک ماهیتابه قرار دهید. در دمای متوسط آنها را بپزید تا وقتی که نرم شدند؛ آبشان را گرفته و همچنین بکوبید.
  2.     در یک کاسه پهناور و بزرگ، سیب‌زمینی‌های شیرین را با شکر سفید، تخم‌مرغ‌ها، نمک، کره، شیر و همچنین عصاره وانیل ترکیب کنید. تا وقتی یکدست شدند آنها را هم بزنید. این مایع را به درون یک ظرف طبخ ۲۲ * ۳۲ سانتی بریزید.
  3.     در یک کاسه متوسط، شکر قهوه‌ای و همچنین آرد را ترکیب کنید. تا زمانی که ترکیب خودش را گرفت به آن هم کره اضافه کنید. گردوها را درون آن هم بیندازید. این ترکیب را بروی ترکیب سیب‌زمینی خود بریزید.
  4.     در فر به مدت ۳۰ دقیقه، یا تا زمانی که روی آن هم کمی قهوه‌ای شده باشد، این ترکیب را بپزید.
آشپزی مدرن اختصاصی