دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و همچنین سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و همچنین در یک شیشه می‌چینیم.

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری برای تهیه ترشی چند میوه

  • سیب دو عدد
  • پرتقال دو عدد
  • سرکه سفید نیم کیلو
  • کیوی سه عدد
  • نمک یک قاشق چای خوری

با این مقدار مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری حدوداً به مقدار و اندازه یک ظرف دو لیتری از ”‌ترشی چند میوه“ خواهیم داشت.

یک قاشق چای خوری نمک، دو عدد سیب قرمز یا زرد (حدود ۳۰۰ گرم)

ترشی چند میوهترشی چند میوه

دو عدد پرتقال تامسون (حدود ۳۰۰ گرم)، سه عدد کیوی پهناور و بزرگ (حدود ۳۰۰ گرم)

ترشی چند میوهترشی چند میوه

نیم کیلو گرم سرکه سفید (حدود دو لیوان سرپر، به حدی که ظرف پر می شود) برای اینکه ترشی آن هم کم می شود، می‌قدرت یک لیوان سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرد و همچنین یا از سرکه سیب بهره بری و استفاده کرد.

ترشی چند میوه

طرز تهیه ترشی چند میوه

دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و همچنین سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و همچنین در یک شیشه می‌چینیم. یک قاشق چای خوری نمک روی آن هم ریخته در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی میوه‌ها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق می‌گذاریم تا ترشی آماده می شود.

ترشی چند میوه

ترشی آماده پذیرایی می‌باشد.

ترشی چند میوه

نوش جان

مقدار کالری موجود در کل ترشی چند میوه حدود ۳۷۰ کیلوکالری می باشد.

ترشی چند میوه

آشپزی مدرن تبیان طرز تهیه انواع ترشی