خانه / آشپزی / آموزش تهیه دو دسر ساده و خوشمزه پاییزی

آموزش تهیه دو دسر ساده و خوشمزه پاییزی

سلام خدمت شما. سپاس از اینکه سایت ونوشه رو برای یادگیری ترفندهای خانه‌داری و آشپزی انتخاب کردین. در این پست قصد داریم، طرز تهیه دو دسر ساده و خوشمزه، سریع که مناسب فصل پاییز هستن، رو بهتون آموزش بدیم. امیدواریم از این پست استفاده لازم رو ببرید.

کسترد کاراملی 

مواد مورد نیاز: ۶ عدد تخم‌مرغ – دوچهارم پیمانه شکر – ۳ پیمانه شیر – دو قاشق اسانس وانیل

طرز تهیه: نصف شکر را روی حرارت قرار دهید تا رنگ طلایی بگیرد و کاراملی شود، سپس آن را ته ظرف مورد نظر بریزید. تخم‌مرغ و شیر و وانیل و باقی‌مانده شکر را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و بعد به ظرفی که شکر را در آن ریختید اضافه کنید. روش پخت این دسر حرارت غیرمستقیم است. فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه آن را به روش بن ماری بپزید. در نهایت دسر شما آماده است و می‌توانید آن را به صورت دلخواه تزئین کنید.

کسترد کاراملی
کسترد کاراملی

پودینگ برنج و عسل

مواد مورد نیاز: یک‌دوم پیمانه برنج – سه پیمانه به‌علاوه سه‌چهارم پیمانه شیر – دو قاشق شکر – یک قاشق چای‌خوری وانیل – مقدار کمی نمک – سه قاشق عسل

طرز تهیه:  برنج و سه پیمانه و نیم از شیر و شکر و وانیل و نمک را بجوشانید. با شعله ملایم حدود بیست الی بیست و پنج دقیقه آن را هم بزنید (تا برنج کاملا نرم شود). خب مواد را در ظرف دسر بریزید و باقی‌مانده شیر و عسل را به آن اضافه کنید. دسر شما آماده است! می‌توانید با مواد دلخواه و طبق سلیقه خود خود آن را تزئین نمایید. 

پودینگ برنج و عسل
پودینگ برنج و عسل

خب؛ در این پست طرز تهیه دو دسر ساده را یاد گرفتیم. اگر مایل به یادگیری طرز تهیه دسرها و همچنین مسائل و ترفندهای دیگر آشپزی و خانه‌داری یا زیبایی و سلامتی هستید، سایت ما را به لیست علاقه‌مندی‌هایتان اضافه کنید؛ چون این مطالب را به راحتی می‌توانید در سایت ما پیدا کنید 🙂 

No votes yet.
Please wait...

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

فوندانت شکلات

دو دسر پاییزی خوشمزه و سریع

با سلام خدمت شما دوستان خوبم. در این پست می‌خواهم نحوه درست کردن دو دسر …