انواع سالاد با بادمجان eggplant-and-lentil-salad-with-yoghurt-dressing

سریع، ساده، مقوی و همچنین خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین‌ها است.

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری برای ۴ فرد یا شخص:

  • ۴ بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت ۵ میلی‌متر
  • روغن زیتون برای روی سالاد
  • ۲۵۰ گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی
  • یک حبه سیر کوچک، له شده
  • ¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده
  • آب گرفته شده از نصف یک لیمو
  • ½ لیوان ماست غلیظ بدون آب
  • ۴۰۰ گرم عدس، شسته و همچنین آبکش شده
  • ½ لیوان دانۀ کاج
  • ½ لیوان برگ‌های جعفری
  • ۲ لیوان پر از برگ‌های بچه اسفناج
  • نان لواش، برای سرو کردن

دستور تهیه سالاد بادمجان

  1. کباب‌پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش‌های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و همچنین آنها را همراه با گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی در یک سینی طبخ پهناور و بزرگ قرار دهید. برای ۳ تا ۴ دقیقه آنها را در زیر کباب‌پز بپزید تا زمانی که بادمجان‌ها کمی رنگ گرفته‌اند و همچنین گوجه‌فرنگی‌ها شروع به پلاسیده ‌شدن کنند. گوجه‌ها را خارج بکنید و همچنین کناری بگذارید. برش‌های بادمجان را برگردانده و همچنین برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید.
  2. در اینحال، سیر له‌شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و همچنین ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن هم ادویه اضافه کنید.
  3. بادمجان، گوجه‌فرنگی، عدس‌، دانه کاج، جعفری و همچنین اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن هم ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقاب‌ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن هم و همچنین نان لواش کنار آن هم سرو کنید.
آشپزی مدرن اختصاصی طرز تهیه انواع سالاد غذا با بادمجان غذاهای گیاهی