korean-baked-chicken-wings,بال مرغ کبابی

بال مرغ کبابی از آن هم دسته غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و همچنین درست کردنش آنقدرها سخت نیست ولی باید توجه داشت این مقاله را از دست ندهید چراکه میخواهیم طرز تهیه یک بال کبابی متغایر و متفاوت را آموزش دهیم.

به به گفته آلامتو و همچنین به نقل از آی بانو؛ در صورتی که تا به حال در منزل و خانه بال مرغ درست نکرده‌اید، پس ضرر کرده‌اید. این مواد بسیار ارزان خواهند بود، ولی باید توجه داشت نتیجه فوق‌العاده ترد، دلچسب و همچنین عالی است! منتظر روز بازی یا مهمانی بعدی نشوید، همین اکنون این غذا را برای شام تهیه کنید! ما تو را بابت دولپی خوردن این غذا، سسی شدن دست‌ها و همچنین صورتتان، ایجاد صداهای خاص از دهانتان مسخره نخواهیم کرد.

در صورتی که تصمیم دارید این غذا را برای مهمان‌ها تهیه کنید، مطمئن باشید که باید زیاد درست کنید. حتی در صورتی که آن هم را در کنار غذای دیگری سرو می‌کنید، برای هر فرد یا شخص حداقل ۵ تکه در نظر بگیرید. یکی از چیزهایی که این بال‌ها را اینقدر خوشمزه می‌کند، اضافه کردن سس گوچوجنگ است. سسی غلیظ، فلفلی، شیرین و همچنین خوش طعم که مطمئنم برای همه غذاها بهره بری و استفاده خواهید کرد!

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری برای بال کبابی:

  • بال‌های مرغ را طبق دستور آماده کنید.
  • ۴۰ الی ۴۶ بال مرغ
  • ۲ کیلو بال مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • ½ قاشق غذاخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری برای تهیه‌ سس:

  • ۳ قاشق غذاخوری سس گوچوجنگ کره‌ایی
  • ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط با ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ¼ فنجان سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ سیب
  • ۱ حبه سیر، ساطوری شده
  • ۱ تکه کوچک زنجبیل، ساطوری شده
  • ۲ قاشق چایخوری دانه‌ی کنجد
  • ۱ بوته‌ کوچک پیازچه، ریزشده

دستور پخت بال مرغ کبابی:

۱. فر را از قبل در دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید، توری مشبک فر را روی سینی فر قرار دهید. مفصل هر یک از بال‌ها را از آن هم جدا کنید تا بال‌های کوچک و همچنین جمع و همچنین جوری داشته باشید.

۲. بال‌ها را با دستمال خشک کنید، سپس آن هم‌ها را در کاسه‌ایی پهناور و بزرگ بریزید و همچنین بکینگ پودر، نمک و همچنین فلفل را به آن هم بیافزائید. مواد را خوب هم بزنید.

۳. یک ردیف بال روی توری قرار دهید به نحوی که قسمت پوست‌دار به سمت بالا باشد. به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه‌ پایین فر قرار دهید.

۴. بعد از ۳۰ دقیقه پخت، دمای فر را به ۴۲۵ درجه فارنهایت تغییر دهید، توری را خارج کرده و همچنین به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید تا بال‌ها طلایی و همچنین ترد شوند. سپس توری را از فر خارج کنید تا به آرامی سرد شوند.

۵. تمام مواد مخصوص سس را درون ماهی تابه ریخته، هم بزنید و همچنین اجازه دهید تا به جوش بیفتد. بگذارید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بجوشد و همچنین غل بزند تا سس غلیظ و همچنین کم می شود. گاز را خاموش کنید.

۶. بال‌ها را درون کاسه‌ایی پهناور و بزرگ بریزید و همچنین با دقت زیاد نیمی از سس غیظ را روی آن هم‌ها بریزید. همه مواد را مخلوط کنید، سپس دانه‌های کنجد، پیازچه‌ها و همچنین مابقی سس را روی بال‌ها بریزید تا در سس غرق شوند.

آی بانو غذا با مرغ