آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو

باقلا پلو , طرز تهیه باقلا پلو , پخت غذای باقلا پلو

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه باقلا پلو را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت و پز و آشپزی ، آن پست را دنبال کنید

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت باقلا پلو ۶ الی ۸ فرد یا شخص :

گوشت دنده : ۷۵۰ گرم

برنج : ۱ کیلو

شوید : نیم کیلو

باقلاسبز : ۰/۵ کیلو

پیاز : ۲ عدد

زعفران به مقدار کافی

ادویه به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه باقلا پلو :

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و همچنین زعفران و همچنین ادویه و همچنین نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و همچنین در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و همچنین آبکش کنید . ( جهت باقلا پلو بهتر می باشد برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و همچنین لایه لایه برنج ، باقلا و همچنین شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و همچنین روی آن هم را زعفران بدهید .

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , پخت غذای سبزی پلو با ماهی

آموزش کامل طرز تهیه باقلا پلو

بروزرسانی : ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت : ۱۱:۴۰:۱۱