آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی

خورش مرغ مکزیکی, طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی , پخت غذای خورش مرغ مکزیکی

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت و پز و آشپزی ، آن پست را دنبال کنید

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت خورش مرغ مکزیکی :

روغن نباتی : نصف لیوان

مرغ : یک کیلو و همچنین نیم

فلفل دلمه سبز، قرمز و همچنین زرد : یک عدد

پیازچه ریز شده : ۳ دسته

گشنیز جدید و تو و تازه ریز شده : یک سوم لیوان

سس گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی : ۴۰۰گرم

پیاز ریز رنده شده و همچنین ادویه مخلوط : یک عدد

نمک، فلفل قرمز : به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

پودر آویشن : به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی :

قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن هم کمی نمک و همچنین فلفل سیاه و همچنین زردچوبه بزنید و همچنین یک عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن هم خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد.قطعات مرغ را در صافی انداخته و همچنین آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و همچنین بعد از داغ شدن اطراف قطعات مرغ را در آن هم سرخ می کنیم سپس در صافی می ریزیم تا روغن اضافی آن هم برود. پیاز رنده شده را در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ می شود.گشنیز جدید و تو و تازه و همچنین پیازچه را به آن هم اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی را به آن هم اضافه کرده هم می زنیم و همچنین می گذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بماند. فلفل دلمه ها را به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ را به مواد اضافه می کنیم، سپس سس گوجه فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده را به مواد اضافه کرده و همچنین مواد را به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می گذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و همچنین پودرآویشن را به مواد اضافه کرده و همچنین کمی هم زده و همچنین همراه با برنج سرو می کنیم.

خورش گوشت تند, طرز تهیه خورش گوشت تند , پخت غذای خورش گوشت تند

آموزش کامل طرز تهیه خورش مرغ مکزیکی