آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه

  سوپ ترخینه, طرز تهیه سوپ ترخینه , پخت غذای سوپ ترخینه

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه سوپ ترخینه را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت و پز و آشپزی ، آن پست را دنبال کنید

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت سوپ ترخینه :

ترخینه : ۲ گلوله تفنگ

آب مرغ : ۳ لیوان به تنهایی و همچنین یا همراه با گوشت مرغ

لپه و همچنین عدس : نیم پیمانه

اسفناج خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری

پیاز درشت : ۱ عدد

نمک و همچنین زرد چوبه : به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

طرز تهیه سوپ ترخینه :

ترخینه یکی از سوپ های محلی و همچنین معروف کرمانشاه می باشد که در تهیه آن هم از گندم و همچنین دوغ بهره بری و استفاده می می شود و همچنین به صورت گلوله تفنگ های خشک شده و همچنین آماده عرضه می می شود و همچنین در شهرستان ما به عنوان یک غذای دارویی جهت مداوای سرماخوردگی بین شهروندان و مردم شهر طرفداران بسیاری دارد. ابتدا ترخینه را به مدت یک ساعت بخیسانید. لپه و همچنین عدس را جداگانه بپزید و همچنین بعد ترخینه و همچنین آب گوشت و همچنین پیاز خرد شده و همچنین نمک و همچنین زرد چوبه را اضافه کنید و همچنین روی حرارت کم بگذارید تا پخته می شود. سپس لپه و همچنین عدس پخته را به سوپ اضافه کنید ودر آخر اسفناج را اضافه کنید . هنگام و زمانی که سوپ پخت و همچنین غلظت مناسب را پیدا کرد در ظرف سوپخوری بکشید و همچنین قبل از غذا نوش جان کنید ( در صورتی که می خواهید سوپ تو خوشمزه تر باشد می توانید از گوشت بال و همچنین گردن مرغ بهره بری و استفاده وسپس استخوانها را جدا و همچنین گوشت آنرا ریز ریز کرده وبه سوپ اضافه کنید )

سوپ چغندر , طرز تهیه سوپ چغندر , پخت غذای سوپ چغندر

منبع : ashpazierangin

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ترخینه غذای محلی کرمانشاه