آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند

خورش گوشت تند , طرز تهیه خورش گوشت تند , پخت غذای خورش گوشت تند

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه خورش گوشت تند را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت و پز و آشپزی ، آن پست را دنبال کنید

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت خورش گوشت تند :

پیاز : ۲ عدد پهناور و بزرگ

گوشت خورشی : ۷۰۰ گرم

سیر رنده شده : ۵ عدد

گوجه فرنگی خرد شده : ۸۰۰ گرم

فلفل سبز خرد شده : ۲ عدد

زیره آسیاب شده : ۲ قاشق چای خوری

لوبیا قرمز : ۴۰۰ گرم

شکر قهوه ای : ۱ قاشق چای خوری

روغن زیتون : به مقدار و اندازه و میزان مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

آب : به مقدار و اندازه و میزان مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت سرو :

برگ گشنیز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده : ۴ قاشق غذاخوری

خورش فسنجان , طرز تهیه خورش فسنجان , پخت غذای خورش فسنجان

روش تهیه خورش گوشت تند :

* ابتدا گوشت را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن هم تغییر کند. سپس پیاز و همچنین سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن هم بریزید و همچنین سپس گوجه خرد شده و همچنین فلفل و همچنین لوبیا قرمز و همچنین مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و همچنین بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و همچنین نرم می شود.

* سپس زیره و همچنین شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و همچنین هم بزنید و همچنین بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

آن غذا را می‌توانید همراه با برنج و همچنین مقداری پنیر چدار رنده شده و همچنین برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای تو بدهد.

منبع:  Uktv

آموزش کامل طرز تهیه خورش گوشت تند