آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی جهت عید نوروز

شیرینی انگشتی بادامی عید نوروز , طرز تهیه شیرینی بادامی , درست کردن شیرینی بادامی انگشتی

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه شیرینی بادامی را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت شیرینی ، آن پست را دنبال کنید

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد

زمان پخت : ۱۵ دقیقه

شیرینی پزی , آموزش پخت شیرینی

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت شیرینی بادامی نوروزی انگشتی :

آرد    ۲۲۰ گرم

آرد برنج     ۱/۵ قاشق سوپخوری

پودر شکر    ۶۰ گرم

پودر بادام    ۲ قاشق غذاخوری

کره خرد شده    ۱۸۰ گرم

شکلات    جهت تزئین

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت کیک توپی گردو , پخت کیک توپی گردو

طرز تهیه شیرینی انگشتی جهت نوروز :

آرد سفید، آرد برنج و همچنین پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم. کره خرد شده و همچنین پودر بادام را نیز اضافه کرده و همچنین با نوک انگشتان ورز می دهیم. از خمیر کمی برداشته و همچنین کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و همچنین یا خمیر را گرد می کنیم. شیرینی ها را کف سینی می چینیم و همچنین در فر قرار می دهیم. در آن مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و همچنین مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و همچنین کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

منبع : mamisite.com

آموزش طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی جهت عید نوروز