آموزش کامل طرز تهیه گوشت و همچنین لوبیا با روش اصفهانی

گوشت و همچنین لوبیا اصفهانی, تهیه گوشت و همچنین لوبیا, درست کردن گوشت و همچنین لوبیا

ونوشه » جهت آن پست آموزش طرز تهیه گوشت و همچنین لوبیا اصفهانی را آماده کرده ایم جهت دیدن دستور پخت و پز و آشپزی ، آن پست را دنبال کنید

 کوکو به , طرز پخت کوکوی به, کوکوی به جهت گیاهخواران

مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت ۴ الی ۶ فرد یا شخص :

گوشت گوسفند (بهتر می باشد گوشت دنده باشد)     ۱۰۰ گرم

سبزی گوشت و همچنین لوبیا شامل تره، جعفری و همچنین شنبلیله    ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید    ۲ پیمانه

برنج    ۱/۳ پیمانه

پیاز    یک عدد

نمک، فلفل سیاه و همچنین زردچوبه    به مقدار مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری

 اسموتی آناناس و همچنین انبه , طرز تهیه اسموتی آناناس و همچنین انبه , مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت اسموتی آناناس و همچنین انبه

طرز تهیه گوشت و همچنین لوبیا :

قابلمه متوسطی برداشته، نصف از قابلمه را آب کرده و همچنین روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید، گوشت را تمیز کرده، شسته و همچنین همراه با یک پیاز، نمک و همچنین فلفل در قابلمه می گذاریم و همچنین کف حاصل از گوشت را می گیریم سپس لوبیا سفید و همچنین زردچوبه را نیز اضافه می کنیم و همچنین اجازه می دهیم گوشت و همچنین لوبیا نیم پز شوند. (نیم ساعت زودپز یا یک ساعت در قابلمه) بعد از آن مدت برنج را که قبلا خیس کردیم اضافه می کنیم .سبزی ها را پاک کرده (بدون ریز کردن آنها)، سپس شسته و همچنین اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج می شود. سبزی ها را به گوشت و همچنین لوبیای نیم پز شده افزوده و همچنین پیازی که با گوشت در قابلمه گذاشته بودیم را در می آوریم.بعد از پخت آب گوشت و همچنین لوبیا را جدا کرده و همچنین با نان سرو می کنیم. مخلوط گوشت و همچنین لوبیا را می کوبیم در ظرف دلخواه کشیده همراه با سبزی خوردن و همچنین ترشی سرو می کنیم.

 سالاد سرخپوستی , مواد مورد بهره بری و استفاده و نیاز ضروری جهت سالاد سرخپوستی , درست کردن سالاد سرخپوستی

نکاتی جهت پخت گوشت و همچنین لوبیا :

در صورت دلخواه می قدرت هنگام اضافه کردن برنج یک سیب زمینی متوسط نیز اضافه کرد باعث می می شود کشدارتر می شود.در آن غذا سبزی نباید ریز می شود، تنها و فقط ساقه های جعفری و همچنین شنبلیله را گرفته و همچنین در صورت مستلزم و نیاز تره را ۲ الی ۳ قسمت کنید.می قدرت شنبلیله خشک (یک قاشق مرباخوری) جهت عطر اکثرا و بیشتر اضافه کرد.

منبع : goyda.ir

آموزش کامل طرز تهیه گوشت و همچنین لوبیا با روش اصفهانی